Trouwringen

De meest bijzondere sieraden die u ooit zult dragen zijn uw verlovingsring en trouwring. Uw toekomstige trouwringen zijn het dan ook meer dan waard om met zorg uitgezocht te worden. U draagt de jurk maar een keer en smult eenmalig van uw bruidstaart, maar van de trouwringen geniet u een leven lang. Kies daarom voor Juwelier Haesen, wij helpen u graag in alle rust bij het vinden van de ringen die bij jullie passen. Met een kopje koffie erbij!

 Breuning | Blumer | AuroDesign | Eclat

Verlovingsringen

De belangrijkste vraag die u in uw leven zult stellen, wilt u natuurlijk verzegelen met een prachtige verlovingsring die past bij de persoonlijkheid van uw grote liefde. Verras uw geliefde met een adembenemende verlovingsring in goud, zilver of witgoud. Van aantrekkelijke prijzen tot luxe design en kwaliteit, onze collectie kent ontwerpen voor elke smaak. Maar ook handwerk is mogelijk. Zo kunnen wij uw verlovingsring naar wens ontwerpen voor die extra persoonlijke touch. Wij helpen u graag uw verloving bijzonder te maken.

Trouwringen

Wanneer u op zoek gaat naar een trouwring, gaat u op zoek naar een sieraad voor altijd. Juwelier Haesen luistert naar uw wensen, heeft een uitgebreide collectie en beschikt over het vakmanschap om de ringen voor u aan te passen of zelfs op maat te ontwerpen en maken. Van aantrekkelijke prijzen tot luxe design en kwaliteit, onze mooie collecties bieden eindeloze mogelijkheden. We maken graag voor of na openingstijd een afspraak met u, zodat wij u in alle rust de vele mogelijkheden kunnen laten zien onder het genot van een drankje. Zo krijgt deze bijzondere aankoop net dat beetje extra.