Over ons

Even voorstellen!

Francien Haesen en Robert Vincken zijn het jonge koppel achter Juwelier Haesen, een eigentijdse juwelierszaak in de Passage, Valkenburg. Met een passie voor alles wat met sieraden te maken heeft, droomde Francien al jaren van een eigen juwelierszaak. Deze droom heeft zij weten te realiseren samen met haar man Robert, in de reeds bekende juwelierszaak in de Passage. Inmiddels alweer 5 jaar staat bij hun alles in het teken van kwaliteit, passie, wens van de klant en service!

Persoonlijk, service & kwaliteit

Betekenisvolle sieraden voor speciale momenten

In Juwelier Haesen kan Francien haar enthousiasme, kennis en passie kwijt. Francien heeft oog voor detail en een uitmuntende smaak. Zij bekijkt sieraden kritisch en met aandacht voor vakmanschap. Op dit moment is zij haar ideeën voor een eigen trouwringenlijn aan het uitwerken, in samenwerking met een atelier. Robert is haar steun en toeverlaat en is ook nog eens een uitgebreide horloge liefhebber. Samen met hun team, vormen Francien en Robert een warm welkom in de winkel. Persoonlijk contact, service en kwaliteit is waar zij voor staan.

“Onze klanten kunnen bij Juwelier Haesen terecht voor sieraden en horloges voor een leuk feestje of voor dagelijks gebruik, maar ik ga me ook richten op betekenisvolle sieraden voor speciale momenten. Ik wil me vooral toeleggen op een persoonlijke aanpak en het opbouwen van een band met mijn klanten. Elke klant verdient aandacht en kwaliteit!” – Francien Haesen